Jiul revine cu un (singur) punct din deplasarea cu Hermannstadt 1
Fotbal liga a III-a

Jiul revine cu un (singur) punct din deplasarea cu Hermannstadt

Vineri, pe stadionul „Comunal” din Răşinari s-au întâlnit în meci direct locul 10 cu locul 8 din seria a şaptea. Evident, erau două echipe cu foame de puncte, pentru că gazdele de la Hermannstadt adunaseră doar 4, iar oaspeţii de la Jiul 6. În cele din urmă partida s-a terminat la egalitate, 1 – 1, însă petroşănenii sunt cei care se pot declara nemulţumiţi de acest rezultat.

„Am avut trei bare, Cuibari, Mărmăneanu, Bocu, plus alte opt ocazii clare de a marca. Ei au deschis scorul în min. 24, noi am egalat cu golul lui Mărmăneanu, lovitură de cap la centrarea lui Bădărău în min. 37. Sigur, este un punct adus din deplasare, dar sunt oarecum nemulţumit, pentru că astăzi trebuia să câştigăm. Au revenit în sfârşit şi cei care au fost în carantină cu covid, astăzi am putut trece 17 jucători pe foaie. Noi preconizam ca până la finalul turului să facem minim patru puncte, unul l-am făcut. Acum suntem însă obligaţi să batem Gilortul miercuri în restanţă, iar în plus să nu pierdem la Horezu sâmbătă, în prima etapă din retur”, ne-a declarat după joc Toni Sedecaru, antrenorul formaţiei din Petroşani.

 

AFC Hermannstadt II – Jiul Petroşani 1 – 1 (1 – 1)

 

Jiul: Haring – Arcuşi, Matei, Torkos, Keszeg – Turcu, Szekely, R. Sandu (min. 89 Bocu), Bădărău – Mărmăneanu, Cuibari (min. 85 Perşe). Antrenor Toni Sedecaru, director tehnic Damian Militaru

Arbitri: Eduard Belega (Câmpulung Muscel) – Nicuşor Marin (Suseni), Mădălina Crăciun (Ploieşti)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *