Hunedoara, acelaşi obsedant 1 – 2 şi în restanţa de la Dej 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara, acelaşi obsedant 1 – 2 şi în restanţa de la Dej

CS Hunedoara a întâlnit miercuri pe „Municipalul” din Dej o echipă gazdă venită după victoria euforică obţinută sâmbătă în faţa liderului autoritar al seriei a noua, CSO Cugir. Cu doar 13 oameni trecuţi pe foaia de joc din cauza celor şapte absenţa cauzate de covid, hunedorenii au mai suferit şi accidentările lui Banac şi Kovacs chiar în debutul partidei, ca să nu mai vorbim de eliminarea lui Săndulache pe final. În cele din urmă cei de la Unirea s-au impus cu 2 – 1, acelaşi scor cu care Hunedoara a pierdut patru din cele cinci meciuri în deplasare susţinute în acest campionat!

Gazdele au deschis scorul la un contraatac purtat de Andrei Pop, care a scăpat singur în careu şi l-a lobat pe Lefter de la 12 metri. Egalarea a venit în prelungirile primei reprize, când Săndulache, intrat în locul accidentatului Banac, a fructificat centrarea lui Trăşcan de pe stânga cu o preluare şi un şut la colţul scurt. La cinci minute de la reluare dejenii au înscris în urma unui corner bătut înalt, cu recentrare la Kereki, care din careul mic a împins mingea în poartă.

„A fost un joc echilibrat, ba chiar în repriza a doua noi am avut mai multe ocazii decât ei. Ne-am creat situaţii bune de a marca, inclusiv pe atac trei contra doi, dar nu am reuşit să înscriem. Ne-a lipsit Iacob, suspendat după eliminarea gratuită din meciul precedent. Şi acum arbitrajul a fost cum a fost, Săndulache fiind eliminat din postura de ultim apărător la o fază la care nici măcar fault nu a fost. Ne este foarte greu, pe lângă că suntem foarte puţini în urma îmbolnăvirilor, vedeţi că mai apar şi accidentări şi suspendări. Sper ca până la jocul cu Alba de sâmbătă să recuperăm măcar unul dintre cei doi accidentaţi de astăzi. Vreau să mai spun că tot meciul antrenorul lor ne-a înjurat, a avut un comportament ca la uşa cortului, a creat o atmosferă cum nici la liga a cincea nu vezi la noi”, ne-a spus după meci Raul Spătaru, antrenorul principal al hunedorenilor.

Pentru Hunedoara urmează acum două meciuri acasă, cu Unirea Alba şi Unirea Ungheni.

 

Unirea Dej – CS Hunedoara 2 – 1 (1 – 1)

 

Dej: Farcaş – Chira, Vomir, Kereki, Rus, Blaj, Ad. Pop, Frăsineanu, Cătinean, Cocian, An. Pop. Au mai jucat Papp, B. Pop, Giurgean. Antrenor Dragoş Militaru

Hunedoara: Lefter – Kovacs (min. 18 Radicof), Mardare, Banac (min. 16 Săndulache, eliminat min. 78) – Herci, Marinca, D. Creciunesc, Trăşcan – Bortaş, Vasinc, R. Cristian. Antrenori Raul Spătaru, Daniel Dăscălescu

Au marcat: An. Pop (min. 16), Kereki (min. 50), respectiv Săndulache (min. 45+1)

Arbitri: Silviu Iftode – Alexandru Blănariu (ambii Fălticeni), Daniel Popa (Aiud)

 

foto: suporter unirea dej/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *