CS Hunedoara pierde în deplasare din nou cu același scor 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara pierde în deplasare din nou cu același scor

Hunedoara a pierdut sâmbătă la Jucu întâlnirea cu Sănătatea Cluj, încheiată cu 2 – 1 pentru gazde. Partida a contat pentru etapa a opta din seria 9. Toate golurile s-au marcat în prima repriză şi – la fel ca în meciul de la Reghin – cei care au deschis scorul au fost hunedorenii.

„A fost o acţiune pe partea stângă, Herci a centrat şi Iacob a reluat din apropierea careului mic la golul nostru. Ne-au egalat pe finalul reprizei pe o minge lungă, o greşeală de poziţionare în apărare, a urmat un şut din careu la care Lefter nu a mai putut să intervină. În ultimul minut înainte de pauză ei au primit un penalty foarte uşor acordat, pentru un presupus fault. Nu mai vreau să mai zic nimic despre arbitraj, dar azi toate deciziile au fost împotriva noastră. Am avut un penalty pe final de meci, dar nouă nu ni s-a dat. Suntem măcinaţi din toate părţile: pe lângă cei cinci depistaţi anterior (n. red.: Raţ, Bloj, Kelemen, Tiric şi Buzincu) mai avem încă doi suspecţi de infectare cu covid, plus că l-am pierdut şi pe Iacob, suspendat pentru meciul următor. Mai sunt şi alte probleme, avem jucători care au revenit după ce au efectuat un singur antrenament după ieşirea din carantină. În aceste condiţii vom avea un meci foarte greu miercuri la Dej cu Unirea”, ne-a spus Raul Spătaru după meci.

Este al treilea joc din cele patru susţinute în deplasare în acest campionat pe care Hunedoara îl pierde cu acest scor (doar la Turda a fost 0 – 0). Restanţa Unirea Dej – CS Hunedoara din etapa 6 a seriei 9 se joacă miercuri, 4 noiembrie, de la ora 14.

 

Sănătatea Cluj – CS Hunedoara 2 – 1 (2 – 1)

 

Au marcat: 0 – 1 Iacob (28), 1 – 1 Ceaca (39), 2 – 1 Ciupe (45 penalty)

Cluj: Lăzăreanu – Creţ, Szolosi, Matei, Şumlea, Oltean, Cl. Petruş, Ciupe, Cîmpean, Al. Petruş, Ceaca. Rezerve: Todoran, Oprea, Poenar, Bucur, Hoca, Lujerdean, Urcan. Antrenori Csaba Kis, Dan Matei.

Hunedoara: Lefter – Banac, Kovacs, Trăşcan – Pau (min. 50 Bortaş), R. Cristian (min. 70 Mardare), D. Creciunesc, Marinca – Iacob, Vasinc, Herci. Rezerve: Cobliş, Săndulache, Radicof. Antrenori Raul Spătaru, Daniel Dăscălescu

Arbitri: Dumitru Mormeci (Braşov) – Gergely Bedohazi (Sf. Gheorghe). Zoltan Tamasi (Odorheiu Secuiesc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *