Fotbal liga a III-a

Două din trei hunedorene şi-au amânat meciurile din etapa 7

Pandemia a lovit în plin Hunedoara fotbalistică. Dacă la Liga 4 – reamintim, singura întrecere judeţeană din întreaga ţară care a reluat competiţia – în cinci etape disputate au fost doar trei jocuri amânate, iată că hunedorenele din Liga 3 au adunat deja cinci partide reprogramate.

În etapa a şaptea CSM Deva trebuia să joace vineri la Simeria cu Flacăra Horezu, în aceeaşi zi Jiul urma să se deplaseze la Avrig pentru meciul cu Viitorul Şelimbăr, iar sâmbătă CS Hunedoara are programat pe teren propriu jocul cu CSO Cugir. Doar una din trei va juca însă la sfârşitul acestei săptămâni, testele pozitive de covid oprind disputarea meciurilor celorlalte două.

„Am luat patru juniori de la echipa a doua să se pregătească cu prima echipă. Sunt tineri de viitor. merită să se antreneze cu prima echipă şi aveam nevoie de ei ca să suplinească jucătorii accidentaţi şi suspendaţi din lot. Toţi patru au ieşit pozitiv la teste, spre deosebire de seniori, care sunt toţi negativ. Au fost însă în contact, s-au dezechipat în acelaşi vestiar, s-au antrenat împreună pe teren, iar DSP nu ne-a dat avizul nici pentru meciul de vineri cu Horezu, nici pentru restanţa de marţi cu Cisnădie. Abia miercuri, 28 octombrie, vom putea reface testele, sperăm ca atunci să iasă totul bine”, a declarat Ştefan Nanu, antrenorul lui CSM Deva.

„Din păcate avem şapte infectaţi în lot, cinci seniori şi doi juniori. La lotul restrâns pe care îl avem nu putem aduna 13 jucători, cât spune regulamentul, deci nu avem cum să disputăm partida cu Şelimbăr. Oricum am înţeles că şi ei au probleme mari cu infectările, nu au jucat nici marţi în Cupă, nici vinerea trecută”, a spus Toni Sedecaru, antrenorul Jiului Petroşani.

Doar Hunedoara joacă sâmbătă pe „Michael Klein” cu liderul autoritar din seria 9, CSO Cugir.

 

Iată mai jos restanţele celor trei echipe din judeţul nostru:

 

Viitorul Şelimbăr – Jiul Petroşani (din etapa 7, reprogramat pe 3 noiembrie)

CSM Deva – Măgura Cisnădie (etapa 5, reprogramat iniţial pentru marţi 27 octombrie)

CSM Deva – Flacăra Horezu (etapa 7, reprogramat pe 4 noiembrie)

Arieşul Turda – CS Hunedoara (etapa 5, reprogramat pe 27 octombrie)

Unirea Dej – CS Hunedoara (etapa 6, reprogramat pe 4 noiembrie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *