Natatie

Robert Glință testat pozitiv la Budapesta

    Înotătorul român Robert Glinţă, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 100 m spate, a anunţat că a fost testat pozitiv la COVID-19, înainte de  întrecerile unei competiții inetrnațioanle programate la Budapesta.

    ”Deşi să fii pozitiv poate fi un lucru bun în multe aspecte ale vieţii, să fii testat pozitiv pentru COVID-19 cu siguranţă nu este! Asta s-a întâmplat cu mine aici, la Budapesta, deoarece sunt proceduri stricte de testare pentru ISL”, a anunţat Glinţă, care urma să participe la International Swimming League.

      ”Nu voi concura pentru echipa @iron_isl în primul nostru meci din @iswimleague. Siguranţa este primordială pentru mine şi pentru  echipa mea, iar aici sunt protocoale medicale foarte stricte implementate şi mă supun în totalitate lor pentru a reveni sănătos în echipă. Pentru moment, îmi voi susţine coechipierii din izolare şi îi voi urmări de pe laptop! ” a mai transmis Glinţă.

      International Swimming League este o competiţie profesionistă de înot, aflată la al doilea sezon, la care participă echipe din Europa, America de Nord, şi Asia iar întrecerile  la care vor participa circa 300 dintre cei mai buni înotători ai lumii, reprezentând 50 de ţări, se va desfășura în Duna Arena din Budapest, pe durata a cinci săptămâni  și vor fi atribuite premii

       Vor fi zece meciuri preliminare, primele opt echipe urmând să se califice în semifinale iar primele două echipe se vor lupta în Marea Finală, pe 21-22 noiembrie.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *