Autobergamo joacă azi finala Cupei României 1
Futsal

Autobergamo joacă azi finala Cupei României

Autobergamo Deva a detonat o adevărată bombă marţi în semifinalele Cupei României. În partida disputată în sala „Zsolt Eross” din Miercurea Ciuc formaţia deveană a trecut cu 4 – 3 de marea favorită Imperial Wet, gazda Final Four din acest an.

Cu doar şapte jucători la dispoziţie, portarul Iancu, antrenorul-jucător Mimi Stoica, Cristian Obadă, Laszlo Szocs, Marinică Plugaru şi juniorii Andrei Grosu şi Denis Boldor, Autobergamo s-a autodepăşit şi a răsturnat toate calculele hârtiei, care dădeau ca imensă favorită pe Imperial.

Devenii au condus cu 1 – 0, 2 – 1 şi 3 – 2, fiind egalaţi de fiecare dată. Laszlo Szocs a fost coautor la autogolul lui Kusmodi care a adus deschiderea scorului în min. 5 şi tot el a reuşit un hat-trick în minutele 25, 38 şi 40. Pentru ciucani au marcat Covaci (min. 20), Cristi Matei (min. 32) şi Kusmodi (min. 39). Să mai amintim că Autobergamo a jucat cu om în minus timp de două minute, după eliminarea lui Cristi Obadă (foto) la mijlocul reprizei secunde, pentru cumul de cartonaşe galbene.

În cealaltă semifinală, disputată în deschiderea Final Four, FK Odorheiu Secuiesc a trecut lejer, scor 10 – 5, de Dunărea Călăraşi, deţinătoarea trofeului. Aceasta din urmă a aliniat însă o garnitură de juniori, fără jucătorii cu experienţă pe care i-a avut în sezonul precedent.

Finala Cupa României dintre Autobergamo Deva şi FK Odorheiu Secuiesc se joacă miercuri, 14 octombrie (astăzi), de la ora 15.30, şi va fi transmisă în direct de ProX. Marele absent al finalei va fi Obadă, suspendat după eliminarea din meciul cu Imperial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *