Schimbări în structurile de conducere ale federației 1
Gimnastica artistica

Schimbări în structurile de conducere ale federației

            Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică s-a întrunit , pentru o nouă ședință la care au fost efectuate câteva  schimbări la nivelul structurilor interene, din care amintim următoarele:- arbitra internațională Anca Grigoraș Mihăilescu, a acceptat provocarea unei schimbări și va fi de acum înainte Directorul de Relații Internaționale al Federației Române de Gimnastică. Experiența la nivel înalt și în forurile internaționale ale gimnasticii o recomandă ca fiind persoana potrivită pentru a asigura, gestiona și dezvolta contactul FRG cu celelalte federații naționale, continentale și internaționale.

            Antrenor federal pe partea de gimnastică artistică feminină rămâne Angela Cacoveanu, care va fi și Președintele Comisiei Tehnice la feminin. Alături de Angela Cacoveanu, antrenor federal va fi și Corina Moroșan.

           Gabriel Popescu și-a anunțat demisia din funcția de antrenor federal la gimnastică artistică masculină, dar a acceptat să rămână în continuare Președinte de Onoare în Comisia Tehnică GAM.Funcția de antrenor federal GAM va fi preluată de Viorel Lătărețu.

          Adriana Hope este noul Organizator de Competiții, având o vechime de peste 35 de ani pe acest post.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *