La Deva sunt probleme de integrare cu tinerii recent transferați    1
Fotbal Fotbal liga a III-a

La Deva sunt probleme de integrare cu tinerii recent transferați   

     CSM Deva a pierdut neașteptat sâmbătă la Jiul Petroșani în derby-ul județean  ira tehnicianul echipei devene,Ștefan Nanu a fost tranșant :” Totuşi, nu dau vina pe arbitri, ci pe jucătorii mei. Am dominat jocul 80%, dar ne-a bătut o echipă care a avut mai mare dorinţă de victorie.

     La unii dintre noi nu am văzut acea dorinţă, mentalitatea, agresivitatea de a fi primii la orice minge. Sunt mijlocaşi care nu bagă o alunecare, ies de pe teren cu şortul imaculat, e inadmisibil aşa ceva. Unii doar au mimat fotbalul, joacă doar când au mingea la picior. Dacă nu îşi schimbă această atitudine vom tăia în carne vie. Şi viaţa extrasportivă a unora lasă de dorit. Dacă îşi închipuie că au venit la căldurică, doar să stea la condiţii bune, le vom arăta că se înşală. Pot juca cu copiii de la echipa a doua, cei care au evoluat foarte bine în Cupă cu Ghiroda, dacă e nevoie aduc în iarnă zece jucători, pentru că vreau să construiesc ceva la Deva.

      Obiectivul rămâne acelaşi, o clasare pe locurile 1 – 6. Vineri jucăm cu Cisnădie, ne trebuie cele trei puncte. Toate meciurile care ne aşteaptă sunt grele, nu mai avem voie să facem nici un pas greşit.”

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *