Fotbal

TRIALUL U 14 DE LA HUNEDOARA, ORGANIZAT EXCELENT

 

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a primit organizarea unui trial de selecție pentru echipa națională de fotbal sub 14 ani a României. La acțiune, care a avut loc miercuri,  au participat tineri jucători din județe din vestul țării, care au fost supervizați de către nume cunoscute din fotbalul românesc. “A fost o acțiune foarte reușită, cu prezența a 32 de copii din zece județe.

Au fost prezenți și referenții zonali din județele care au avut jucători participant. De asemenea, ne-am bucurat de prezența managerului Departamentului de scouting din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), fostul mare international Gheorghiță Geolgău, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acțiunea o consider ca pe o reușită, însă a fost destul de complicat să o organizăm, în condițiile în care trebuie respectate protocoalele medicale impuse de Ministerele Tineretului și Sportului și, respectiv, al  Sănătății, și, bineînțeles, cel al FRF. Cu toate acestea, sunt convins că s-au atins toate obiectivele propuse”, a declarant Cristian Petrean,  președintele Asociației Județeane de Fotbal (AJF) Hunedoara.  Pe lângă atingerea obiectivelor propuse, reprezentanții Federației au apreciat buna organizare a trialului în condițiile epidemiologice actuale, iar președintele AJF, Cristian Petrean speră ca județul să mai primească, în viitor, organizarea de acțiuni similare. “Așa cum mi-a transmis Gheorghiță Geolgău, selecțiile pentru loturile de perspectivă este continuă. Acum noi am organizat, așa cum am precizat, selecția pentru lotul cu copii născuți în 2006 și am sesizat că feed-back-ul a fost foarte bun în ceea ce privește organizarea și condițiile pe care le-au avut participanții la trialul pe care l-am găzduit. În atare condiții, noi ne așteptăm să primim, în viitoar, organizarea și a altor acțiuni de acest gen”, a mai precizat președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean.

Trialul de selecție pentru echipa națională de fotbal a României de sub 14 ani s-a desfășurat pe stadionul “Michael Klein” din Hunedoara, iar publicul nu a avut, din păcate, acces la acest eveniment, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse activităților sportive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *