Hunedoara, „întoarsă” pe final de meci la Reghin 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara, „întoarsă” pe final de meci la Reghin

A doua deplasare în judeţul Mureş, după cea de la Ungheni, a avut vineri un deznodământ identic pentru CS Hunedoara. La Reghin, gazdele de la Avântul s-au impus cu 2 – 1, graţie unor reuşite venite în ultimul sfert de oră. Asta nu înainte ca formaţia de pe Cerna să treacă în mai multe rânduri pe lângă victorie, irosind – marcă înregistrată, din păcate – numeroase situaţii de a închide partida la scor favorabil.

Hunedorenii au marcat primii, pe finalul primei reprize. Herci a transformat un penalty acordat pentru faultul în careu asupra lui Bloj şi trupa lui Spătaru şi Dăscălescu a intrat în avantaj la cabine. La mijlocul reprizei secunde a intervenit însă eliminarea – contestată de oaspeţi – a lui Kovacs, un moment important al jocului. Cu om în plus mureşenii au punctat de două ori într-un interval de numai cinci minute şi astfel Hunedoara a scăpat printre degete o altă victorie care timp de mai bine de trei sferturi din meci îi părea perfect la îndemână.

„Ca de obicei, noi ratăm ocazii peste ocazii şi în schimb luăm goluri pe nişte greşeli individuale incredibile în apărare. Dacă la pauză era 3 – 0 pentru noi nu s-ar fi mirat nimeni. Am pierdut nemeritat, judecând după joc, trei puncte foarte importante. A apărut din nimic şi acel cartonaş roşu direct acordat lui Kovacs, în postura de ultim apărător, pentru o intervenţie la care nici măcar fault nu a fost! Ei ne-au egalat cu un şut de la 30 de metri pe mijlocul porţii, iar al doilea gol a venit după o pasă în zonă centrală, o altă greşeală în defensivă pe care din nefericire o comitem mereu. Nu mai spun că la 1 – 1 Bloj a ratat din doi metri cu poarta goală. Din păcate muncim, alergăm, jucăm bine, ne creem numeroase ocazii şi nu ne alegem cu nimic, pierdem pe final. Am avut şi probleme de efectiv la acest meci: Cristi Creciunesc a plecat la muncă în Franţa, iar Cămărăşanu a intrat la facultate la Timişoara, ambii nu mai fac parte din lotul nostru. Lefter şi Tiric sunt accidentaţi, sperăm să îi recuperăm până la jocul cu Galda. Trebuie să spargem ghinionul în etapa viitoare, pentru că şi la Reghin am făcut un joc foarte bun, dar fotbalul e nedrept uneori”, a declarat tehnicianul principal al hunedorenilor, Raul Spătaru.

 

Avântul Reghin – CS Hunedoara 2 – 1 (0 – 1)

 

Hunedoara: Raţ – Banac, Kovacs (eliminat min. 65), Trăşcan – D. Creciunesc, Herci (R. Cristian), Marinca, Pau (Kocsis), Bloj – Buzincu (Bortaş), Iacob (Ciucurescu).

Au marcat: Truţă (77), Luca (82), respectiv Herci (39 din penalty)

Arbitri: Mădălin Dumitru (Pireşti) – Răzvan Spătan (Sibiu), Vasile Duţă (Avrig)

Observatori: Ioan Maja (Cluj), Jozsef Fodor (Odorheiu Secuiesc)

 

Rezultate etapa 3

vineri:

Unirea Alba – Unirea Dej (amânat, cazuri de covid la gazde)

Unirea Ungheni – Sănătatea Cluj 2 – 1

Avântul Reghin – CS Hunedoara 2 – 1

sâmbătă:

CS Ocna Mureş – CSO Cugir

Industria Galda – Sticla Arieşul Turda

 

Clasament seria 9

  1. Reghin 3 2       1       0       4 – 2           7
  2. Dej 2       2       0       0       5 – 0           6
  3. Cugir 2 2       0       0       5 – 1           6
  4. Ungheni 3 2       0       1       4 – 3           6
  5. Turda 2 1       0       1       3 – 2           3
  6. Alba 2 1       0       1       4 – 5           3
  7. Hunedoara 3 1       0       2       3 – 4           3
  8. Galda 2 0       1       1       0 – 2           1
  9. Ocna M. 2 0       0       2       0 – 3           0
  10. Cluj 3 0       0       3       2 – 8           0

 

etapa viitoare, 2 şi 3 octombrie:

Unirea Dej – Sticla Arieşul Turda

CS Hunedoara – Industria Galda

CSO Cugir – Avântul Reghin

Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureş

Unirea Alba – Unirea Ungheni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *