Tinerii fotbalişti de la CSM Deva au primit echipamentul nou 1
Fotbal liga a III-a

Tinerii fotbalişti de la CSM Deva au primit echipamentul nou

Clubul Sportiv Municipal Deva a înmânat marţi tuturor grupelor sale de copii şi juniori de la secţia de fotbal noul echipament de joc. Au beneficiat de acesta toţi cei 144 de jucători legitimaţi, începând de la copiii de 6 ani până la tinerii de 18 ani.

„Am început în luna august 2019 acest proiect benefic pentru fotbalul devean, cu metode moderne de pregătire, unitară la toate grupele de copii şi juniori, având un mod comun de lucru. Mai adăugăm şi colaborarea foarte bună care există între aceste grupe de juniori şi echipa de seniori a clubului, comunicăm zilnic cu antrenorul Ştefan Nanu”, a sintetizat activitatea la nivelul copiilor şi juniorilor coordonatorul proiectului, Marius Sîrbu, cel care pregăteşte şi două dintre grupe. Se doreşte prin punerea în practică a acestui proiect ca Deva să aibă o Academie de fotbal competitivă la nivel nu doar regional, ci şi naţional.

Preşedintele clubului devean, Grigorie Burjan, a menţionat că „aceste investiţii nu ar fi fost posibile fără sprijinul Primăriei şi al Consiliului local Deva. Clubul Sportiv Municipal s-a înfiinţat oficial în 11 septembrie 2020 şi la ora actuală avem două secţii, de fotbal şi de handbal. Urmează ca în viitorul apropiat să activăm şi celelalte secţii, până la cele 15 prevăzute. Am asigurat până în momentul de faţă echipamentul pentru fotbalişti şi handbaliste, iar evenimentul de astăzi a completat această acţiune.”

Prezent la eveniment, primarul Devei Florin Oancea a precizat: „Avem 144 de copii legitimaţi la ora actuală şi alţi 200 care vor să se legitimeze începând cu anul viitor. Va fi gata în curând şi noua bază sportivă, la sfârşitul lunii octombrie sau începutul lui noiembrie vom inaugura stadionul cu noul teren de joc, pista de atletism la standarde internaţionale, terenul doi de antrenament cu gazon sintetic şi nocturnă, vor fi montate şi scaunele noi în tribună. De la anul clubul va avea un autocar şi trei microbuze pentru deplasarea la competiţiile juniorilor de la toate categoriile de vârstă.”

 

Iată şi grupele de juniori de la Clubul Sportiv Municipal Deva, după anul naşterii, care au beneficiat de noul echipament:

grupa 2013 – 2014, antrenori Ovidiu Costăchescu şi Marius Ghera;

grupa 2011, antrenor Roland Kelemen;

grupa 2010, antrenori Cosmin Huzum şi Marius Tănase;

grupa 2008 – 2009, antrenor Gabriel Constantin;

grupa 2006 – 2007, antrenori Flaviu Leucian şi Florin Călugăriţa;

grupa 2004 – 2005, antrenori Marius Sîrbu şi Elek Szemely;

grupa 2002 – 2003, antrenor Marius Sîrbu.

De menţionat că grupa cea mai mare de vârstă, alcătuită din juniori U-19, evoluează în Campionatul Judeţean de seniori, Liga 4, ca formaţie secundă a clubului, sub denumirea de CSM Deva II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.