Jiul pierde confruntarea nou promovatelor cu Cisnădie 1
Fotbal liga a III-a

Jiul pierde confruntarea nou promovatelor cu Cisnădie

Al doilea meci consecutiv pe „Petre Libardi” nu a fost cu noroc pentru Jiul. La Petroşani a venit Măgura Cisnădie, o formaţie revenită şi ea în acest sezon în eşalonul trei. Deşi erau cu un moral bun după egalul cu Horezu de la debut, elevii lui Militaru şi Kanduth nu au mai reuşit să adune puncte şi din această partidă. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat pentru oaspeţi de Stanciu, în minutul 28.

„Meciul a fost extrem de echilibrat. Nu ştiu ce ne-a lipsit la acest joc ca să obţinem cel puţin un egal. Poate că per total ei au avut un plus de agresivitate, asta în primul rând, de viteză, de prospeţime. Nu a fost însă deloc clar deznodământul, pentru că în orice moment al meciului nu puteai spune că e Jiul mai bună sau e Măgura. Ăsta e fotbalul, se mai întâmplă şi lucruri din acestea. Am întâlnit o formaţie în care aproape toţi jucătorii sunt tineri, s-a alergat foarte mult astăzi. Aici, la acest capitol al tinerilor, suntem un pic deficitari. Nu mai avem jucători tineri, cei mai buni pleacă din oraş, se duc la facultăţi în Timişoara, în Cluj, nici nu mai avem de unde să aducem din altă parte din Valea Jiului. Urmează pentru noi în etapa viitoare deplasarea de la Mediaş, cu Gaz Metan II. Va fi greu, ei au prima şansă, îşi pot aduce jucători de la prima echipă din liga întâi”, ne-a declarat imediat după meci Cosmin Kanduth, antrenorul principal al echipei petroşănene.

 

Jiul Petroşani – Măgura Cisnădie 0 – 1 (0 – 1)

 

Jiul: Haring – Stoicoiu (Drăgoescu), Arcuşi, Matei, Keszeg – Miron, Remus Sandu – Bădărău, Mazilu, Mareş (Cuibari) – Bălăuţă (Pârvulescu). Rezerve: Farcaş – Ghiur, Turcu, Bocu. Antrenor Cosmin Kanduth

A marcat Stanciu (28)

Arbitri: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) – Gabriel Neagu (Călăraşi), Ionuţ Cojocaru (Giurgiu)

Observatori: Mihai Lăzărescu (Tg. Jiu), Ciprian Trancă (Timişoara)

 

sursa foto: zvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *