Deva a fost învinsă de Gilortul cu goluri în prelungirile reprizelor 1
Fotbal liga a III-a

Deva a fost învinsă de Gilortul cu goluri în prelungirile reprizelor

CSM Deva a pierdut în prima deplasare din campionat pe terenul unei echipe care nu susţinuse încă nici un joc în actualul sezon. Gilortul, care a terminat campionatul trecut pe ultima poziţie în seria a patra, s-a impus cu 3 – 1 după un meci decis până la urmă de golurile marcate în ultimele minute.

Prima repriză a fost mai mult una de luptă, cu puţine faze periculoase la cele două porţi. Unica reuşită a acestui mitan a venit în prelungiri, când Dolcescu a reluat cu capul balonul centrat de Dănăricu şi astfel la pauză s-a intrat cu 1 – 0. La numai trei minute de la reluare devenii au egalat la o fază frumos construită: contraatac purtat de Traşcă, continuare Vitan cu pasă în 16 metri şi Petresc, intrat pe sfârşitul primei reprize, înscrie cu un şut din prima. Ex-deveanul Roncea le-a readus pe gazde în avantaj cu opt minute înainte de final, cu un şut la vinclu de la 25 de metri, pentru ca acelaşi Dolcescu, autorul primului gol, să facă 3 – 1 (tot) în prelungiri, cu un balon trimis la colţul lung.

„Nu se poate aşa ceva, ca un jucător cu atâta experienţă în liga întâi cum e Cârstoiu, să gafeze în asemnea hal. A intrat în ultimele zece minute şi am luat două goluri pe greşelile lui. L-am şi anunţat că de luni îi reziliez contractul, aveam cu totul alte aşteptări de la el. Aşa mai bine cresc un copil la echipă, îl bag să joace, decât să ţin un jucător de 30 de ani.

Am întâlnit o echipă bună, Gilortul, dar în nici un caz nu mă aşteptam să nu avem deloc atitudine la acest meci. Nu mă gândeam să ne lipsească tocmai atitudinea, parcă nu mai e dorinţa aceea de a juca fotbal. Am jucat fără vârf de atac, dacă la meciul cu Şelimbăr Stere a ratat mult, acum nu a avut nici măcar un şut la poartă. Marius Ion este în continuare accidentat, nu l-am putut folosi nici în acest meci. Aveam speranţe mari de la jucătorii pe care îi am la echipă, numai că mulţi dintre ei sunt noi şi nu s-au adaptat încă la ceea ce le cer, sistemului de joc pe care îl doresc. Este calitate, trebuie doar mai multă dorinţă, am în continuare încredere în aceşti copii. S-a acumulat însă şi un fond de oboseală, zilnic un drum de 50 de kilometri dus-întors pentru antrenament la Ilia, plus că toată săptămâna nu am avut apă caldă, nu am putut face nici un fel de recuperare, aşa că s-a adunat foarte multă oboseală. Ne aşteaptă vineri un meci greu în etapa a treia, cu Hermannstadt II, şi noi şi ei venim după câte două înfrângeri. Sper să vină în fine prima victorie pentru noi”, a spus Ştefan Nanu, antrenorul lui CSM Deva.

 

Gilortul Tg. Cărbuneşti – CS Municipal Deva 3 – 1 (1 – 0)

 

Gilortul: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu – Oprişa, Avrămescu – Almăjanu, Dănăricu (60 Filip), Stăniloiu (60 Bubuioc) – Cocină (34 Roncea). Antrenori Florin Popete şi Bogdan Chiriac.

Deva: Ciuta – Jude (42 Petresc), Bogdanovici, Radak, Doboş –Ţoiu, Târş, Vitan – Curescu, Stere (63 Ghighilicea), Traşcă (78 Cîrstoiu). Rezerve: Manea – Kelemen, Roman, Teodorescu, Pisică, Branea.

Antrenori Ştefan Nanu şi Dorian Gugu.

Au marcat: Dolcescu (45+1, 90+1), Roncea (82), respectiv Petresc (48)

Arbitri: Ionuţ Ilie – Mihai Deaconu, Raluca Sîrghi (toţi din Bucureşti)

Observatori: Liviu Coloj (Filiaşi), Elena Muşetoiu (Piteşti)

 

sursa foto: Gilortul Târgu Cărbuneşti facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *