Aşteptăm mai mult în runda a doua de la hunedorene 1
Fotbal liga a III-a

Aşteptăm mai mult în runda a doua de la hunedorene

Cu un singur punct obţinut în etapa inaugurală a ligii a treia (bilanţ două înfrângeri şi un egal), echipele hunedorene au rămas datoare iubitorilor de fotbal din judeţ şi în primul rând propriilor obiective. Nu atât Jiul, care din postura de nou promovată a reuşit acel 2 – 2 cu Horezu, cât mai ales Deva şi Hunedoara trebuie să treacă repede peste eşecurile din prima rundă şi să înceapă să obţină puncte. Toate trei vor juca sâmbătă, de la ora 17, meciurile din etapa a doua: Jiul şi Hunedoara acasă, Deva în deplasare.

 

Gilortul Tg. Cărbuneşti – CS Municipal Deva

 

Trei puncte în Gorj sunt cvasiobligatorii pentru Deva. Adversara devenilor, Gilortul, nu a jucat încă nici un meci în actualul sezon. Nici cu Jiul la Petroşani în Cupa României, nici cu Gaz Metan II la Mediaş în prima etapă de campionat. Trupa lui Florin Popete, noul tehnician al gorjenilor, este aşadar o necunoscută până acum pentru adversarii din seria a şaptea. Oricum ar fi, CSM Deva merge pe stadionul „Cristinel Răducan” cu gândul de a recupera cât mai repede cele trei puncte cedate pe teren propriu Viitorului Şelimbăr sâmbăta trecută.

 

Jiul Petroşani – Măgura Cisnădie

 

După remiza dătătoare de speranţe – mai ales prin prisma jocului bun prestat în prima repriză – cu Horezu din etapa inaugurală, Jiul are programat în runda a doua încă un meci acasă. Pe „Petre Libardi” vine o altă nou promovată, Măgura Cisnădie, avându-l pe Ioan Luca antrenor numit în acest sezon pe banca tehnică. Principala întrebare care se pune este dacă după primul punct de la revenirea în liga a treia va veni şi prima victorie pentru Jiul.

Adversara petroşănenilor a revenit în Liga a treia după un loc 2 în barajul de promovare (4 – 0 cu cu Sepsi Sf. Gheorghe II şi 1 – 6 cu Unirea Ungheni). În prima etapă Măgura a dispus pe teren propriu de Hermannstadt II cu 2 – 1. Golurile cisnădienilor au fost marcate de Stelea (din penalty) şi Stoia, asta după ce oaspeţii deschiseseră scorul în chiar primul minut, la o gafă a portarului Băilă. Pe finalul meciului a fost foarte aproape ca la Cisnădie să se înregistreze acelaşi scor ca la Petroşani, 2 – 2, însă oaspeţii au trimis de două ori balonul în bară.

Măgura a aliniat în acel joc următorul 11: Băilă – Stanciu, Macrea, Topor (Armenean), Popa, Bratima (Bolta), Al. Luca (Tomuţă), Ban, Bărculeţ, Stoia (Condrea), Stelea.

 

CS Hunedoara – CS Ocna Mureş

 

CS Hunedoara s-a întors cu mâna goală din judeţul Mureş, după ce a pierdut în deplasare la Ungheni, 1 – 2 cu Unirea, partida din prima etapă de campionat. Are însă ocazia să se revanşeze sâmbătă, pe „Michael Klein”, când întâlneşte o altă nou promovată, CS Ocna Mureş. Formaţia din Alba este o mai veche cunoştinţă a hunedorenenilor, cu care a fost în serie acum două sezoane.

În runda inaugurală de campionat „Soda” a cedat cu 0 – 2 meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la Sticla Arieşul Turda. Asta după ce gazdele au ratat un penalty prin căpitanul lor Tudor Cristea, la 0 – 0 în min. 32, în faza imediat următoare oaspeţii deschizând scorul!

Antrenorul Gabriel Cotoară a trimis pe teren la acel meci următorii jucători: Ignat – Vaidasigan (min. 65 Cristea), Csegoldi, Borşoi, Kiraly – Man – Cristea (min. 65 Marcu), Socaci, Varga, Chişu (min. 57 Coltor) – Busuioc (min. 57 Moise).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *