Juniori promovați la prima echipă a  clubului devean 1
Fotbal liga a III-a

Juniori promovați la prima echipă a  clubului devean

         După 4 ani (începând din 2016) în care nici un junior din cadrul centrului de copii și juniori din Deva nu a fost promovat la echipa de seniori, săptămâna trecută antrenorul Ștefan Nanu a avut curajul și le-a a oferit această ocazie la doi  juniori din centrul devean, Paul Sapta și Daniel Branea ( ambii născuți în 2003), să facă pasul la prima echipă a clubului devean, jucând ca titulari în liga 3, în  partida de Cupa României cu echipa din Ghiroda.

         Juniorul Daniel Branea a fost introdus de antrenorul Ștefan Nanu și în meciul din prima etapă a Campionatului de seniori din Liga a III-a, ediția 2020-2021, în minutul 60, împotriva puternicei echipe Viitorul Șelimbăr. Menționăm că în ambele jocuri  Daniel Branea (care are 16ani) a avut ca adversari direcți,jucători din ligile superioare (1 și 2),Mancaș sau Curtean, dar el a făcut față cu mult succes tuturor acțiunilor de joc.

      Felicitări celor doi juniori, pregătiți de către prof. Marius Sîrbu și mult succes în cariera fotbalistică ce se preconizează , ei fiind un bun exemplu pentru colegii lor de generație.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *