Juniori promovați la prima echipă a  clubului devean 1
Fotbal liga a III-a

Juniori promovați la prima echipă a  clubului devean

         După 4 ani (începând din 2016) în care nici un junior din cadrul centrului de copii și juniori din Deva nu a fost promovat la echipa de seniori, săptămâna trecută antrenorul Ștefan Nanu a avut curajul și le-a a oferit această ocazie la doi  juniori din centrul devean, Paul Sapta și Daniel Branea ( ambii născuți în 2003), să facă pasul la prima echipă a clubului devean, jucând ca titulari în liga 3, în  partida de Cupa României cu echipa din Ghiroda.

         Juniorul Daniel Branea a fost introdus de antrenorul Ștefan Nanu și în meciul din prima etapă a Campionatului de seniori din Liga a III-a, ediția 2020-2021, în minutul 60, împotriva puternicei echipe Viitorul Șelimbăr. Menționăm că în ambele jocuri  Daniel Branea (care are 16ani) a avut ca adversari direcți,jucători din ligile superioare (1 și 2),Mancaș sau Curtean, dar el a făcut față cu mult succes tuturor acțiunilor de joc.

      Felicitări celor doi juniori, pregătiți de către prof. Marius Sîrbu și mult succes în cariera fotbalistică ce se preconizează , ei fiind un bun exemplu pentru colegii lor de generație.

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.