Mihai Mărtinesc medaliat cu aur în Polonia 1
Karate

Mihai Mărtinesc medaliat cu aur în Polonia

    Mihai Mărtinesc medaliat cu aur în Polonia

           În Arena Netto din localitatea poloneză  Szczecin s-au desfășurat întrecerile celei de a doua ediții a Cupei Mondiale de karate WUKF, competiție organizată de către Federația Internațională de Karat-do , care a reunit circa 800 de sportivi practicanți ai artelor marțiale.

           Multiplul campion mondial Mihai Mărtinesc, sportiv care reprezintă de mai mulți ani  municipiul Deva la marile competiții internaționale, pregătit de către sensei Nicolae Teodor Gârbău, a reușit o nouă performanță cucerind la întrecerile din Polonia șase medalii din care cinci sunt de aur.

          Prin evoluțiile sale de la această ediție, MIhai Mărtinesc a  cucerit medaliile de aur la probele de kata open categoria 14-15 ani, kata Shotokan  14-15 ani, kumite open categoria 14-15 ani(cu șase victoria în toate meciurile disputate) și în probele pe echipe   de la kumite sambon categoria 16-17 ani și kumite rotativ categoria 16-17 ani.Medalia de argint a cucerit-o în proba de kumite individual la categoria de greutate + 65 kg.

           Felicitări  tânărului sportiv devean, care an de an , prin evoluțiile sale face cinste  municipiului nostru , județului Hunedoara  și României!

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *