Jiul a remizat cu Horezu la revenirea în Liga 3 1
Fotbal liga a III-a

Jiul a remizat cu Horezu la revenirea în Liga 3

În condiţiile în care jocul de miercuri din Cupa României cu Gilortul nu s-a disputat, Jiul a avut primul meci oficial al sezonului sâmbătă, în campionat. Adversara sa a fost Flacăra Horezu, una dintre principalele favorite ale seriei a şaptea. Partida de pe „Petre Libardi” s-a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, după ce gazdele au condus în două rânduri.

Matei a deschis scorul repede, transformând un penalty acordat pentru un fault asupra lui Sandu Remus. Tot Matei a marcat golul de 2 – 1, printr-o lovitură de cap la cornerul executat de Mareş. Jiul s-a văzut egalată de fiecare dată prin reuşitele „omului-foarfecă” Mansour, (tot) în urma a două faze fixe.

„Este un rezultat mulţumitor şi dătător de speranţe pentru ceea ce ne aşteaptă în cotinuare. Au fost mai multe circumstanţe nefavorabile nouă la acest meci: ne-au lipsit cinci jucători de bază, ceea ce contează enorm la acest nivel, noi am stat două săptămâni în izolare acum o lună, nici nu am disputat vreun joc de pregătire. Este foarte greu să ţii ritmul în aceste condiţii. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care au şi câte 200 de meciuri în liga întâi, iar Mansour nu cred că mai are nevoie de nici o prezentare, el ne-a marcat amândouă golurile. Ne-au dominat, e drept, dar steril, au pasat mai mult în treimea lor proprie, Noi la 2 – 1 am avut trei ocazii mari de gol, două în situaţii de singur cu portarul şi o bară. În prima repriză m-a mulţumit jocul în sine, puteam să avem 3 – 1. A doua repriză au controlat-o ei, puteau să şi câştige, astfel încât până la urmă cred că rezultatul este echitabil. Pentru noi a fost o necunoscută Liga 3, cum arată nivelul aici, dar băieţii s-au şi autodepăşit puţin la acest debut”, a declarat la finalul partidei Cosmin Kanduth, antrenorul principal al Jiului.

Pentru petroşăneni urmează în etapa viitoare un nou meci pe teren propriu, în compania unei alte nou promovate, Măgura Cisnădie.

 

Jiul Petroşani – Flacăra Horezu 2 – 2 (2 – 1)

 

Jiul: Farcaş – Stoicoiu, Arcuşi, Matei, Bocu – S. Remus (80 Ghiur), Bădărău – Mazilu, Mareş (63 Pârvulescu), Miron (70 Turcu) – Bălăuţă

Au marcat: Matei (7 – penalty, 35), respectiv Mansour (25, 76)

Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie) – Cristian Ilinca (Craiova), Răzvan Spătar (Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.