Fotbal liga a III-a

Hunedoara a început campionatul cu o înfrângere la Ungheni

Prima deplasare a Hunedoarei în noua ediţie de campionat a fost tocmai în judeţul Mureş, pe terenul noii promovate din Ungheni. Întărită recent cu câteva transferuri, între care şi cel al lui Laurenţiu Moţ (fost şi pe la Cetate Deva), Unirea venea după un 4 – 1 cu Arieşul Turda în Cupa României, rezultat adăugat la 2 – 0 cu Sepsi Sf. Gheorghe II şi 6 – 1 cu Măgura Cisnădie din barajul de promovare.

Chiar şi aşa, trupa de pe Cerna a capotat doar din cauza propriilor erori greu de digerat din apărare şi a ratărilor exasperante din atac. „Am jucat mai bine decât ei, am controlat majoritatea partidei. Consider că rezultatul este nemeritat. Iarăşi a intervenit vechea nostră meteahnă: noi la şapte ocazii dăm un gol, adversarii au două situaţii pe care cu greu le poţi numi ocazii şi marchează două goluri pe nişte greşeli personale incredibile. Primul lor gol a venit după o lovitură liberă de la 45 de metri, portarul a ieşit pe sub minge şi a scăpat-o în poartă, al doilea a fost după un corner la care au trimis mingea în doi metri la un om de-al lor complet nemarcat. Noi am ratat o mulţime de ocazii, am avut şi bară, şi oameni scăpaţi singuri cu portarul…”, a spus după meci Raul Spătaru, antrenorul principal al hunedorenilor. Unicul gol al oaspeţilor a fost înscris de Iacob, care a egalat la scurtă vreme de la deschiderea scorului. A fost o fază de atac purtată pe partea stângă, Herci a şutat la colţul lung, portarul gazdelor a respins în faţă şi Iacob, atent, a urmărit balonul şi a reluat în plasă pentru 1 – 1.

Pe Hundedoara o aşteaptă în etapa a doua un joc pe „Michael Klein” cu CS Ocna Mureş, echipă care e pierdut cu 0 – 2 pe teren propriu în faţa celor de la Arieşul Turda.

 

Unirea Ungheni – CS Hunedoara 2 – 1 (0 – 0)

 

Hunedoara: Lefter – Cr. Creciunesc, Banac, Kovacs, Trăşcan – Herci (72 R. Cristian), Marinca, Cămărăşanu (65 Bujor), Bloj (72 Tiric) – Iacob, Vasinc

Au marcat: Iliescu (59), Bucur (75), respectiv Iacob (65)

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj) – Csaba Antal (Cluj), Zoltan Tamasi (Odorheiu Secuiesc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.