Roland Garros 2020 se joacă pe o arena nouă 1
Tenis de câmp

Roland Garros 2020 se joacă pe o arena nouă

         Turneul de tenis de câmp de la Roland Garros va fi primul turneu care are privilegiul de a primi spectatori. Numărul acestora va fi redus pentru a permite ca turneul să fie organizat în condiții de siguranță” a declarant Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis.

        Maxim 11.500 de spectatori vor putea asista la partide în decursul zilei de competiție. Siguranța acestora va fi asigurată de protocolul medical impus de Federația Franceză de Tenis.

        Turneul de Grand Slam de la Paris va  începe pe 27 septembrie, finalele fiind programate pentru 11 octombrie. România are 5 reprezentante pe tabloul feminin: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Ana Bogdan.

        Cu ocazia ediției din acest an va fi inaugurată noua arenă „Philippe Chatrier” care are o capacitate de 15.525 de locuri și a este acoperită, după un proiect care a durat opt luni.

       Numărul unu mondial, jucătoarea australiană Ashleigh Barty,  a anunţat marţi că a decis să nu participe la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, pe care l-a câştigat anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *