West Deva în Portugalia la Euro Beach Soccer CUP 1
Fotbal pe plajă

West Deva în Portugalia la Euro Beach Soccer CUP

      Echipa de fotbal pe plajă West Deva, în fapt campioana națională la acest sport, a efectuat deplasarea la Nazare în Portugalia, pentru a participa la ediția din aceast an tradiționalei competiții international  Euro Beach Soocer Cup la fotbal pe plajă, competiție organizată anual de către Beach Soccer Worldwide.

     Echipa deveană condusă de  fostul arbitru international de futsal, Eduard Kovacs, care este team manager a căzut  la tragerea la sorți într-o grupă (E) dificilă în care  vor evolua formațiile  și  CD Futbol Playa Marbella (Spania), FC Stockholm( campioana Suediei) și o echipă din orașul care găzduiește competiție OS Nazarenos(Portugalia).

      West Deva care a ocupat la ultima participare în cadrul acestei tradiționale competiții, în anul 2018,locul 11, are un lot valoros și speră în reeditarea succesului de acum doi ani. Vor evolua la echipa deveană: Ionuț Florea(căpitalul echipei),Enis BOlat,Daniel Zaharia,Iulian Răvoiu,Ionel Pulhac-Posteucă, Andraș Kelemen, Petru Voicu, Adrian Ciobanu, Andrei Neag și jucătorii spanioli  Salvatore Sanfilipo , Robles Garrido și Fernandez Haro  cu care clubul devean are contracte semnate pentru participarea la aceste întreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *