Hunedoara debutează sâmbătă pe terenul noii promovate din Ungheni 1
Fotbal liga a III-a

Hunedoara debutează sâmbătă pe terenul noii promovate din Ungheni

Dacă Municipal Deva şi Jiul Petroşani au fost repartizate în aceeaşi serie (7) e ligii a treia, spre suprinderea tuturor CS Hunedoara a ajuns în cu totul alta. Alături de formaţia de pe Cerna mai sunt în seria 9 echipe din Alba, Cluj şi Mureş.

„Au fost surprize mari în alcătuirea seriilor. Nu ne aşteptam să nu fim împreună cu Deva. Cu echipele din Alba da, dar nu şi cu cele din Cluj şi în nici un caz cu cele din Mureş. Presupun că s-a urmărit să se alcătuiască serii cât mai echilibrate, asta ţinând cont şi de bugetele cluburilor. Suntem dezavantajaţi pentru că suntem singura echipă din judeţul nostru în această serie a noua. Mi se pare una echilibrată şi anticipez că va fi o luptă strânsă. Din ce cunoaştem, Cugirul e o echipă de tradiţie, cu jucători buni, Alba Iulia am auzit că şi-a făcut o echipă bună, pe Galda şi Ocna Mureş i-am mai avut în serie campionatele trecute, cu Turda am mai jucat amicale în ultimii ani. În rest nu cunoaştem adversarii, urmează să ne documentăm în privinţa lor”, a declarat Raul Spătaru, antrenorul principal al CS Hunedoara.

Lotul cu care hunedorenii vor aborda noul sezon este în mare cel cunoscut, bazat în principal pe localnici şi cu puţine nume noi, mergând pe omogenitatea unei formaţii care joacă deja de ceva timp împreună. „Mai vreau să aduc un junior de la Voluntari şi atât. Ăştia suntem, în formula asta vom aborda campionatul. Obiectivul fixat este o clasare pe locurile 1 – 3, acum că suntem într-o serie de 10. Iniţial, pentru seria de 18 preconizată, era un loc între primele cinci. Este posibil pentru că, fără supărare, nu cred că se compară seria cu echipele din Timiş şi Arad pe care am avut-o cu aceasta de acum. Cele două judeţe au campionate cu echipe foarte puternice, jucători cu valoare şi experienţă, am spus asta încă de pe atunci”, a adăugat tehnicianul hunedorean.

În prima etapă CS Hunedoara va întâlni în deplasare nou promovata Unirea Ungheni din judeţul Mureş, la sfârşitul acestei săptămâni. „Mergem într-un necunoscut total la acest meci. Ştim doar că au bătut la baraj cu 6 – 1 pe Cisnădie şi că au în echipă jucători cu experienţă. În primele trei etape avem cele mai lungi două deplasări, la Ungheni şi Reghin. Pe urmă în etape 5 şi 6 avem două deplasări consecutive la Turda şi Dej, iar în etapa 8 mergem la Cluj. Bine că în retur vom avea cinci jocuri acasă şi patru deplasări mai apropiate, în judeţul Alba”, a adăugat Spătaru.

 

Lotul CS Hunedoara pentru sezonul 2020 – 2021

portari: Raţ, Lefter, Pădure

fundaşi: Cr. Creciunesc, Mardare, Banac, Kovacs, Radicof, Ciucurescu, Trăşcan

mijlocaşi: Marinca, D. Creciunesc, Herci, Bloj, R. Cristian, Tiric, Cămărăşanu, Casoni, Bujor

atacanţi: Vasinc, Iacob, Kocsis, Bortaş, Chelemen

Antrenor Raul Spătaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *