CSM Deva: Miercuri cu Ghiroda în Cupă, sâmbătă cu Şelimbăr în campionat 1
Fotbal liga a III-a

CSM Deva: Miercuri cu Ghiroda în Cupă, sâmbătă cu Şelimbăr în campionat

Miercuri este programată întâlnirea dintre CSM Deva şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, contând pentru turul 1 din Cupa României. Partida se dispută începând cu ora 16.30 pe stadionul „CFR” din Simeria.
Sâmbătă devenii vor întâlni în prima etapă de campionat pe Viitorul Şelimbăr. Ambele echipe au fost repartizate în seria 7 din Liga 3. Meciul este programat de la ora 17, pe teren propriu, dar se va juca tot la Simeria, gazonul nefiind încă instalat pe stadionul din Deva.
„Sunt mulţumit de seria în care suntem, cu echipe din Sibiu, Vâlcea şi Gorj şi cu Jiul. În opinia mea Şelimbăr este cea mai bună echipă de aici, au jucători cu experienţă în liga întâi, au valoare şi sunt principalii favoriţi la promovare. Şi Horezu are calitate, jucători cu experienţă la nivelul ligilor 1 şi 2. Restul seriei putem spune că e echilibrat, suntem formaţii de valori apropiate, cu menţiunea că la Mediaş şi la Sibiu sunt centre foarte bune de juniori, de care vor beneficia echipele lor secunde înscrise în seria noastră. Obiectivul pe care ni l-am propus este o clasare pe locurile 1 – 6, dar şi să construim în acelaşi timp o echipă competitivă. Avem patru fotbalişti cu experienţă, Doboş, Bogdanovici, Marius Ion şi Cârstoiu, toţi ceilalţi din lot sunt tineri şi foarte tineri, care vor trebui să crească alături de aceştia. Tragerea la sorţi pentru campionat ne-a dezavantajat puţin, deoarece întâlnim chiar în prima etapă cel mai puternic adversar, cum am mai menţionat. Plecăm evident cu şansa a doua în această partidă, dar eu am încredere în băieţi că vor face un joc bun şi la final vor reuşi o surpriză plăcută”, a spus Ştefan Nanu, antrenorul principal al CS Municipal Deva.

Lotul CSM Deva pentru sezonul 2020 – 2021
portari: Manea, Ciută, Voinea
fundaşi: Kelemen, Jude, Radak, Bogdanovici, Doboş, Teodorescu, Pisică, Branea
mijlocaşi: Ţoiu, Bedea, Petresc, Cârstoiu, Târş, Vitan, Traşcă, Manciu, Safta
atacanţi: Curescu, Stere, M. Ion, Lehel
Antrenor Ştefan Nanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *