Devenii printre medaliați la Campionatele naționale de kaiac-canoe pentru juniori și cadeți 1
Kaiac-Canoe

  Devenii printre medaliați la Campionatele naționale de kaiac-canoe pentru juniori și cadeți

         Așteptate cu mult interes  competițiile sportive pe apă (cele de  canotaj și de kaiac-canoe) au  primit aprobarea celor din conducerea MTS și se desfășoară acum în condiții de maximă securitate pentru siguranța sportivilor.

         La Bascov, lângă Pitești s-au desfășurat primele întreceri pentru juniori și cadeți la kaiac-canoe, Campionatele naționale de juniori II și cadeți,competiție  organizată de către federația de specialitate .

         Chiar ”dacă am stat acasă aproape trei luni de zile ,apoi am fost inundați alte trei săptămâni, sala de forță nu am văzut-o din iarnă, am avut doar un antrenament pe zi, LPS Cetate Deva urcă în clasamentul Campionatului National ” spune fericit prof. Alexandru Mureșan, cooronatorul activițiții de la secția deveană, după rezultatele obținute la  aceste întreceri de la Bascov.

        Clubul devean a participat la competiție cu 12 sportivi ,delegația incluzîndu-l și pe mezinul Alexandru Filimon(doar 13 ani, s-a calificat într-o semifinală) iar rezultatele obținute au clasat clubul devean pe locul secund în clasamentul acestei ediții, cu mențiunea că 11 dintre sportivi au fost calificați în finale.

         Printre medaliații la aceste întreceri de juniori și cadeți îi menționăm pe Andreea Mureșan (aur în proba de  K1  Cadete Open 500 m) , Alexandru Ioan Mureșan(argint la K1 B Cadeti 1000 m),ambii  călcând după cum se vede pe urmele antrenorului, care este  chiar taăl lor, prof. Alexandru Mureșan.  Nadia Haidar  este dublu medaliață la întrecerile de la Bascov-argint la K1 F Jun II 500m  și o medalie de bronz la K1 F Jun II 200m.

        Răzvan Săiceanu s-a clasat pe locul  5 la K1 B Jun II 1000 m, Alexandru MIheț locul patru în finala de laK1 B Jun II 200m și pe  pe locul șase la K1 B Jun II 500 m, Bianca Mitar-locul 6 la K1 F Cadeti 500m iar Alexandra Boroș loc 8 în aceeași finală.

        Echipajul alcătuit din  Răzvan Săiceanu –Bogdan Oprean a încheiat  pe locul patru în finala de la K2 B Jun II 500  iar echipajul fetelor alcătuit din Sara Trif și Raisa Răileanu pe locul patru în finala de la K2 F Jun II 500 m.

         Felicitări tinerilor sportive de la LPS Cetate Deva și prof. Alexandru Mureșan pentru implicarea sa, care a dus la rezultate deosebite înregistrare de către reprezentanții acestei secții de performanță.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *