Probleme de lot la CS Hunedoara înaintea returului 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

Probleme de lot la CS Hunedoara înaintea returului

CS Hunedoara a disputat sâmbătă ultimul amical dinaintea începerii campionatului, pe teren propriu cu Viitorul Şelimbăr. Partida s-a jucat pe „Constructorul” şi s-a încheiat cu scorul de 0 – 0. Antrenorul Raul Spătaru a trimis iniţial pe teren următorii jucători: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Ciucurescu, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, R. Cristian, Bloj – Burlacu, Vasinc. Pe parcurs au mai intrat Raţ, Babei, Moţ, Bularda, Tiric, D. Creciunesc şi Bujor.

„Am făcut un joc bunicel, în faţa unei echipe foarte bune, cu jucători de mare experienţă. Sunt mulţumit că nu am primit gol, datorită unei bune organizări pe faza defensivă. Am suferit însă pe faza de construcţie, ne-au dominat la posesie, deşi nu şi-au creat nici ei multe ocazii. De fapt la ocazii mari a fost 1 – 1, o bară ei, o bară noi. Am folosit acest amical ca să rulez întreg lotul avut la dispoziţie. Din păcate Burlacu a părăsit terenul în minutul 20, după o lovitură la genunchi, nu ştim cât e de grav. Sunt foarte îngrijorat în privinţa jucătorilor accidentaţi, Kovacs, Radicof şi Kocsis sunt în continuare indisponibili şi nu ştiu dacă îi vom putea recupera până sâmbătă. Dani Creciunesc este suspendat la meciul din prima etapă, aşa că avem probleme de efectiv în condiţiile în care lotul nostru nu este foarte numeros”, a declarat Spătaru la finalul partidei.

În ceea ce priveşte returul, tehnicianul hunedorean este conştient că va fi unul dificil, mai ales în condiţiile în care echipa de pe Cerna a reuşit doar trei transferuri, Tiric, Babei şi Moţ. Laurenţiu Moţ, care a mai evoluat în carieră pentru Cetate Deva, U Craiova şi CSO Filiaşi, este ultimul venit la echipă în această iarnă. „Ne aşteaptă un retur foarte greu, dar sper să revină cât mai repede accidentaţii şi să fim scutiţi pe cât posibil de suspendări şi alte accidentări. Mizăm pe forţa grupului, pe omogenizarea echipei şi punerea la punct a relaţiilor de joc pentru a ne atinge obiectivul fixat, rămânerea în Liga 3”, a mai spus principalul hunedorean.

CS Hunedoara va juca în prima etapă din retur sâmbătă, de la ora 15, pe „Michael Klein”, în compania celor de la Viitorul Dăeşti. Vâlcenii s-au impus în tur cu 4 – 2 (Florin Costea a reuşit atunci un hat-trick), marcatorii golurilor hunedorene fiind Vasinc şi Kocsis. „Este un adversar pe care îl cunoaştem, ne-a bătut în prima etapă de campionat, i-am urmărit recent în câteva amicale. Au făcut câteva transferuri importante, este o echipă cu jucători maturi, cu mare experienţă. Ne aşteaptă un joc foarte greu, dar cu o bună organizare şi dăruire putem obţine cele trei puncte”, a prefaţat Spătaru meciul de debut din retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *