Echipa CN Decebal Deva loc III la etapa de zonă 1
Baschet

 Echipa CN Decebal Deva loc III la etapa de zonă

              Recent s-au desfășurat întrecerile etapei de zonă din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet,etapă la care au participat și elevii de la CN Decebal Deva, calificați aici după ce au câștigat  turneul județean.

              Fără a fi impresionați de  faptul că la etapa de zonă s-au calificat  formații din 6 județe (unele care au reprezentat  școli de baschet cu tradiție din vestul țării cum sunt cele de la Timișoara și Arad), elevii deveni coordonați de prof. Cristian Bauman, au jucat de la egal cu adversarii lor și la final au obținut un meritat și muncit loc III.

           Echipa   de la Decebal a câștigat cu 34 – 28 meciul cu echipa din Arad, cu scorul de 32-13 cel cu echipa din Reșița și a piedut cu 28-34 jocul cu formația din Sebeș.

            Calificată în semifinal turneului echipa deveneană a pierdut ăn vafoarea celor de la Timisoara, echipa Liceului cu program sportiv banatul  Timisoara fiind și câștigătoarea  etapei și va participa la turneul final organizat la Baia Mare.

              Din echipa  CN Decebal Deva au făcut parte:Răzvan Enea, Lorand Habuc,Thomas Zareczky,David Micin, Rafael Nedelean, Dan Vlad Bădău, Alexandru Mircea, Șerban Popa,Dan Radu Jeflea, Mihai Mătăsaru , antrenor fiind prof. Cristian Bauman. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *