Cetate nu a mai jucat amicalul cu Unirea Alba dar este gata de retur 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

Cetate nu a mai jucat amicalul cu Unirea Alba dar este gata de retur

Cel de al doilea meci de pregătire al lui Cetate în compania Unirii Alba Iulia, prevăzut iniţial la sfârşitul săptămânii trecute nu s-a mai disputat. În locul unui ultim amical trupa pregătită de Ştefan Nanu şi Dorian Gugu a susţinut  un joc-şcoală la Ilia ;i este gata de returul de campionat.

„E mai bine aşa, am putut exersa ceea ce vreau eu să jucăm. Mi-a plăcut ceea ce am văzut la băieţi, dorinţă, angajament, presing de sus. Avem la ora actuală doi jucători cu probleme medicale, Herci a fost răcit şi nu s-a antrenat trei zile, iar Iana are în continuare o problemă cu glezna, a făcut doar două antrenamente de când a revenit de la Naţionala U-18. În rest tot lotul este valid, Petresc şi Bîrzan sunt refăcuţi şi s-au antrenat normal. A revenit la noi şi portarul Ciută, după ce în iarnă şi-a căutat echipă prin alte părţi”, ne-a spus Ştefan Nanu.

Cetate Deva debutează în returul campionatului vineri, de la ora 15, în compania celor de la CSC Dumbrăviţa. Meciul se va disputa pe stadionul „CFR” din Simeria. În tur devenii s-au impus în deplasare cu 2 – 1, graţie golurilor înscrise de Cîrstea şi Cocan – ultimul în prelungiri. De notat că nici unul dintre marcatorii de atunci nu se mai află în lotul Devei.

„Mi-am făcut deja idee despre primul 11 pe care îl vom utiliza cu Dumbrăviţa. Întâlnim un adversar cu jucători de mare experienţă, sunt cinci – şase peste 30 de ani care au evoluat la Liga 2 sau Liga 1. La noi este un mix de tineri în jur de 23 de ani şi câţiva experimentaţi, Doboş, Bogdanovici, Marius Ion. Obiectivul nostru pentru retur este în continuare menţinerea în liga a treia, dar cu lotul actual cred că putem termina în primele opt locuri”, a mai adăugat tehnicianul devenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *