Arcașii deveni pe podium la  Adventure 3D Archery 1
Tir

Arcașii deveni pe podium la  Adventure 3D Archery

Tir cu arc traditional Arcașii deveni pe podium la  Adventure 3D Archery

        O competiție international,  editia a IV – a ” Adventure 3D Archery ” s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute în localitatea arădeană Chișineu Criș, cu participarea unui număr  impresionant de  sportivi din mai multe țări, printre care , beneînțeles și România.

          Au fost întreceri interesante deoarece țintele în care arcașii au trimis săgețile de concurs  au fost animale 3D iar din acest punct de vedere competiția a fost dificilă și inedită datorita amplasării tintelor .

        În urma desfășurăreii  sesiuniilor de tragere sportivii din Deva au obținut rezultate remarcabile: Meli Fulop – locul I, Raluca Berceanu – locul II la categoria arc de vânătoare juniori. La categoria arc istoric  la care au fost înscrisși 27 de concurenți  din tara si din străinătate, Cristian Stan s-a clasat pe locul II

       Urmare a acestor rezultate și a celor din competițiile naționale, clubul devean a primit invitația de a participa la Campionatul mondial care se va desfășura cel mai probabil în luna iulie sau august la Budapesta, în Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *