Fotbal Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara a pierdut acasă cu Unirea Alba

CS Hunedoara a jucat sâmbătă primul amical pe teren propriu din această iarnă. Adversara sa a fost Unirea Alba Iulia, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1 – 2 (1 – 0). Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în urmă cu o lună la Alba Iulia, meci câştigat tot de „unirişti” cu 3 – 2.

Golul formaţiei hunedorene a fost marcat de Burlacu, în min. 22, la o fază de atac frumos construită colectiv şi finalizată cu un şut din 16 metri. Pentru oaspeţi au întors rezultatul pe final de meci Fetiţa (min. 74) şi Scrob (min. 83).

Antrenorul Raul Spătaru a trimis pe teren următorii jucători: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Ciucurescu, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, R. Cristian, Bloj – Burlacu, Babei. În partea secundă au mai intrat la hunedoreni Raţ – Kocsis, Chelemen, Bularda, D. Creciunesc, Radicof, Tiric şi Bujor.

„A fost o primă repriză bună, ne-am creat ocazii şi noi şi ei. De fapt am avut cam 60 de minute bune, după care pe final de meci am luat golurile pe două neatenţii. Asta şi pe fondul schimbărilor din echipa noastră, cu mulţi juniori pe teren în repriza a doua. Era pe undeva şi normal să nu avem prospeţime, abia astăzi am ieşit din cantonament. Am avut zece zile de pregătire intensă pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi, cu accentul pus pe forţă, pe acumulări fizice. Din păcate Kovacs este în continuare accidentat, are o problemă cu un tendon la gleznă, sperăm totuşi să îl putem recupera până la începerea campionatului, peste două săptămâni. Şi Vasinc a lipsit astăzi, dar la el nu este vorba de o accidentare gravă, ci de o problemă cu o unghie la picior. A debutat la noi în atac Babei, deocamdată el şi Tiric sunt singurele transferuri din această perioadă. Eu încă mai sper că vor mai veni întăriri, pentru că ne aşteaptă un retur greu, indiferent ce se spune – că se retrag sau că ar fi rămas fără finanţare echipe din seria noastră. Din câte cunosc eu, se pare că doar Naţional Sebiş nu va mai continua, în rest aproape toate celelalte formaţii s-au întărit. Sper şi cred că ne vom atinge obiectivul fixat, rămânerea în Liga 3. Sâmbăta viitoare jucăm ultimul amical, acasă cu Viitorul Şelimbăr”, a spus la finalul partidei Raul Spătaru, „principalul” lui CS Hunedoara.

Al doilea venit în tabăra hunedoreană în această iarnă este Alin Babei, fost la KSE Târgu Secuiesc. Atacantul de 23 de ani a mai jucat în carieră pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, Dunărea Călăraşi sau CSM Reşiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *