Fotbal Fotbal liga a III-a

Victorie pentru LPS Cetate în amicalul cu Unirea Alba

Cetate a susţinut al doilea joc de pregătire, adversara sa fiind colega de Liga 3 Unirea Alba Iulia, din seria a cincea. Partida s-a desfăşurat vineri la Ciugud şi s-a încheiat cu victoria devenilor, scor 3 – 1 (2 – 0). La gazde a evoluat printre alţii şi Eduard Ţerna, juniorul transferat de la Deva în această iarnă.

Antrenorul Ştefan Nanu a trimis pe teren următorii jucători: Manea – Subţirică (46 Teodorescu), Radak (70 Pisică), Bogdanovici (46 Jude), Doboş (46 Kelemen) – Petresc, Boldea, Velcotă – Filip (46 Curescu), M. Ion (46 Chivu), Iovu (75 Târş).

Meciul a fost la discreţia oaspeţilor, care au condus la un moment dat cu 3 – 0. Golurile Devei au fost marcate de Boldea, după un corner bătut de Velcotă (min. 18), Petresc, şut de la 18 metri (min. 32) şi Velcotă, execuţie din întoarcere de la 20 de metri (min. 53). Reuşita de onoare a Unirii a venit târziu (min. 87) şi i-a aparţinut lui Mardare, după o fază fixă.

„A fost un joc foarte bun din toate punctele de vedere, fizic şi tactic. Se vede deja mai multă prospeţime, aşa cum anticipam, la zece zile după ieşirea din cantonament. Prima repriză a fost controlată de noi din primul până în ultimul minut. Şi partea secundă a fost bună, dar din minutul 60 am făcut mai multe schimbări, am vrut să văd tot lotul avut la dispoziţie. Ne-am creat o mulţime de ocazii, puteam înscrie mai mult, dar avut cinci – şase ratări mari, inclusiv în situaţii de singur cu portarul. Au lipsit de la acest meci câţiva jucători de bază: Herci a fost accidentat, probleme cu o unghie de la picior, Ţoiu a fost răcit, cu 40 de grade febră, iar Bârzan a făcut entorsă la ultimul antrenament. De luni ni se va alătura la antrenamente şi Iana, întors din turneul în Spania cu Naţionala de juniori U-18 a României, va intra în programul normal de pregătire al echipei. După cum vedeţi, există concurenţă pe posturi, calitate este la lot şi asta mă bucură. Săptămâna viitoare am programat două jocuri cu adversari din liga a patra. Marţi, de la ora 11, jucăm la Simeria cu Vulcan, meci la care intenţionez să folosesc mai mulţi jucători de la echipa a doua, iar vineri sau sâmbătă jucăm la Brad cu Aurul, partidă în care o să lucrăm la relaţiile de joc, la omogenizarea echipei”, a declarat imediat după meci antrenorul principal al lui Cetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *