Sportivii hunedoreni printre laureații Turneului Final individual 1
Popice

  Sportivii hunedoreni printre laureații Turneului Final individual

      Pe Arena de popice aparținînd clubului  Inter Petrila, s-au desfășurat întrecerile  ediției din acest an a Turneului Final individual la popice pentru juniori U18 în probele de clasic, sprint şi tandem, atât la masculin cât şi la feminin.

       Au fost prezenți la această competiție peste 60 de sportivi din țară, reprezentând 14 cluburi de profil afiliate la Federația Română de Popice.

       Sportivii  de la Siderurgia Hunedoara pregătiți de Mănea Manea au obținut o serie de rezultate  de top, ei aducând la vitrina cu trofee a clubului  2 medalii de aur, 3 de argint si 7 de bronz. Iată seria rezultatelor obținute de tinerii popicari hunedoreni: la masculin Adrian Isăilă- aur la individual clasic și argint la tandem mixt , o medalie de  aur la tandem pentru  perechea Tudor Opre și Raul Chiș, ultimul dintre ei cucerind și o medalie de bronz la sprint.

       În întrecerea feminină Noemi Budoi, a câștigat o medalie de argint la individual classic și una de bronz la tandem , Erika Kali  a adus la palmaresul clubului o medalie de bronz la sprint, Karina Lapoși –o medalie de argint la sprint și una de bronz la tandem împreună cu colega ei de club, Andreea Cărămidariu iar Eliza Călin o medalie de bronz la individual classic.

     Tânărul sportiv de la Inter Petrila, Alexandru Denis Pădurean, a obținut medalia de argint la individual clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *