Înfrângere pentru Cetate în primul amical al iernii 1
Fotbal liga a III-a

Înfrângere pentru Cetate în primul amical al iernii

Înfrângere pentru Cetate în primul amical al iernii

Cetate a susţinut vineri de la ora 11, la Cugir, un joc de pregătire în compania celor de la Metalurgistul, până anul trecut colegi în seria a patra, mutaţi începând din acest sezon în seria a cincea a celui de-al treilea eşalon. Victoria a revenit gazdelor cu scorul de 1 – 0, după o primă repriză albă şi un gol venit pe final de partidă. Să mai spunem că la Cugir au jucat şi ex-devenii Cocan şi Lupu, transferaţi în această iarnă la formaţia condusă de Lucian Itu.

Antrenorul Ştefan Nanu a folosit două formule de echipe diferite în fiecare repriză. În primele 45 de minute au evoluat Manea – Filip, Radak, Bogdanovici, Doboş – Bârzan, Petresc, Herci – Velcotă, Marius Ion, Iovu. După pauză Manea a rămas în poartă (Voinea este accidentat), iar în câmp au intrat Teodorescu, Boldea, Jude, Kelemen, Ţoiu, Pisică, Subţirică, Curescu, Târş, Chivu şi Mincu, ultimul un junior născut în 2001, fost golgeter în Liga 4 Galaţi.

„În prima repriză, încheiată la egalitate, am avut momente bune, dar şi mai puţin bune. Sunt foarte mulţi jucători noi, iar unii dintre ei nu înţeleg sistemul în care le cer să joace. Am început la mijloc cu trei oameni de creaţie, dar care nu recuperează mingea, ceea ce eu cer de la jucătorii mei. În repriza a doua am introdus toţi jucătorii din lot, inclusiv pe cei care au jucat foarte puţin sau deloc în tur, gen Teodorescu. Şi în repriza a doua am avut câteva momente bune, golul l-am primit după minutul 80, la o fază fixă. Cei trei din atac, Iovu, Marius Ion şi Velcotă, au alergat mult, mai sunt însă de pus la punct chestiuni de poziţionare, de posesie. Per ansamblu sunt însă mulţumit de ceea ce am văzut în cele două reprize, după zece zile de pregătire mai ales fizică şi la sala de forţă. Încă nu e prospeţime, apare oboseala, am trecut şi eu ca fotbalist prin asta. Vom lucra în continuare mai mult pe partea tactică, e mult de lucru, timp mai este. Următorul amical îl avem vinerea viitoare, la Alba Iulia cu Unirea”, a declarat Nanu imediat după meci.

 

Reamintim, clubul devean i-a înregimentat în campania de achiziţii din această iarnă pe Sandu Iovu (Odorheiu Secuiesc), Daniel Filip (Gloria Cermei), Marius Ion (Gilortul Tg. Cărbuneşti), Liviu Herci (CSC Ghiroda), Mario Boldea (CSC Dumbrăviţa) şi Alexandru Petresc (Unirea Alba), Sebastian Velcotă (ACS Poli), i-a prelungit împrumutul lui Bârzan de la Craiova până la sfârşitul campionatului şi i-a mai adus pe juniorii Pisică, Târş şi Mincu, care foarte probabil vor fi folosiţi la echipa a doua a clubului.

 

CASETA

Lotul lui Cetate Deva:

portari: Manea, Voinea

fundaşi: Kelemen, Teodorescu, Radak, Bogdanovici, Jude, Doboş

mijlocaşi: Ţoiu, Bârzan, Subţirică, Boldea, Herci, D. Filip, Petresc

atacanţi: Iana, Chivu, Curescu, Iovu, M. Ion, Velcotă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *