CS Hunedoara a pierdut din nou cu Pandurii 1
Fotbal Fotbal liga a III-a

CS Hunedoara a pierdut din nou cu Pandurii

CS Hunedoara a susţinut sâmbătă al treilea joc de verificare din intersezon. Adversară i-a fost aceeaşi echipă de liga secundă Pandurii, la fel ca în urmă cu o săptămână. Partida s-a desfăşurat tot pe „sinteticul” de la Târgu Jiu şi s-a încheiat cu o nouă victorie a gazdelor, de data aceasta cu 5 – 1 (3 – 1). Golul hunedorenilor l-a marcat Burlacu, din penalty, la scorul de 2 – 0.

CS Hunedoara a trimis pe teren următorul 11 de start: Dumitrescu – Cristi Creciunesc, Radicof, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, Robert Cristian, Bloj – Burlacu, Vasinc. În partea secundă au mai intrat Raţ în poartă, Chelemen, Cămărăşanu, Bujor, Kocsis, Bularda şi Tiric ca jucători de câmp.

„Jocul a semănat mult cu cel din urmă cu o săptămână. Am făcut o primă repriză în general bună, noi am fost cei am dominat, ne-am creat mai multe ocazii, chiar dacă scorul de 3 – 1 la pauză poate spune altceva. Le-am făcut însă trei cadouri, toate trei golurile ni le-au dat cu poarta goală. După pauză am introdus foarte mulţi juniori, pentru că ăsta este lotul pe care îl avem la dispoziţie la ora actuală. Au lipsit Kovacs, accidentat, Ciucurescu a fost învoit, iar Daniel Creciunesc e suspendat pentru prima etapă şi am încercat o formulă de echipă cât mai apropiată de cea pe care o vom folosi la acel meci (n. red.: acasă cu Viitorul Dăeşti)”, a spus după meci Raul Spătaru, antrenorul principal al formaţiei de pe Cerna.

 

După trei amicale susţinute în această iarnă, toate încheiate cu înfrângeri, primele concluzii nu sunt îmbucurătoare pentru tabăra hunedoreană. „Nu este jocul la care mă aşteptam, spun sincer. La începutul pregătirilor ni s-a cam dat programul peste cap, iar lotul este acesta pe care îl vedeţi, unul „subţire”. Dintre foştii componenţi şi-au mai reziliat contractele, au mai plecat, iar de adus l-am adus doar pe Tiric. Adică au plecat şapte şi a venit unul singur. Aşteptăm în continuare întăriri, sperăm să putem aduce jucători în perioada următoare. Acum intrăm într-un cantonament de zece zile pe plan local şi încă mai căutăm adversar pentru un amical sâmbătă, pe 15 februarie. Dacă nu vom reuşi să găsim pe nimeni, vom face un joc-şcoală la mijlocul săptămânii viitoare”, a mai adăugat Spătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *