Fotbal

Echipa feminină a județului Hunedoara-campionă națională

Echipa județului Hunedoara-campionă națională

În perioada 13-15 decembrie a.c, Federația Română de Fotbal a organizat la Alba Iulia, împreună cu AJF Alba, Turneul Final „Fotbal și Feminitate” U 14, la care au participat 10 formații feminine reprezentând județe : Alba, Bistrița Năsăud, Caraș Severin, Cluj, Dolj, Harghita, Hunedoara, Mehedinți, Suceava și Vrancea.

Echipa care a reprezentat judetul Hunedoara, AS IC Brătianu, antrenată de către Paul Stănculescu și Sorin Mamut și care a avut în componență sportive de la Hateg și Pui, a reușit o mare performanță, câștigând turneul final de la Alba Iulia. Formația care a reprezentat județul  nostru s-a calificat la turneul final după ce a câștigat competiția județeană, în care au au fost înscrise nouă formații feminine , într-o întrecere organizată de către AJF în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al județului.

În semifinala turneului de la Alba Iulia, hunedorencele au învins cu 1-0 echipa care a reprezentat județul Vrancea iar în finala  cu 3-2 după loviturile de departajare, formația județului Mehedinți.

Trofeul acordat  echipei campioane a fost oferit echipei județului Hunedoara de către Alin Ciobanu reprezentantul echipelor de fotbal feminin în Comitetul executiv feminin din FRF.

Echipa AS I.C. Brătianu a fost alcătuită din Ariana Toma, Elena Bireza, Iulia Stănculescu, lorena Mihăescu,Elena Petrișor,Ionela Năstăsoiu,Cristina Panaite,Maria Axinescu și Denisa Ciorogar, antrenori Paul Stănculescu și Sorin Mamut. Felicitări!

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.