Sportivii de la LPS Cetate Deva –medaliați la Cupa de Iarnă 1
Atletism

Sportivii de la LPS Cetate Deva –medaliați la Cupa de Iarnă

În sala de atletism din cadrul Complexul Lia Manoliu din București , s-au desfășurat  la finalul săptămânii trecute întrecerile  ultimei competiții din actualul sezon. Cupa de iarnă a reunit la start sportivi de la toate categoriile, de la seniori până la juniorii de la categoria a III-a, rezultatele pentru sportivii deveni fiind remarcabile.

Tânăra atletă Eva Alzner legitimată la LPS Cetate Deva, unde este pregătită de prof. Cornelia Juratoni a câștigat proba de săritură în înălțime cu o săritură care a măsurat 1 m și 68 cm , ea stabilind astfel și un record personal în acest sezon, la întrecerile de la București mai adăugând la palmaresuș său și o medalie de argint la  60 m plat.

Raul Manuel Dan , component al lotului national de juniori I , s-a impus fără probleme în probele de 1500 m  și 3000 m , iar  mai tinerii săi colegi Eric Rus (loc II la 1500 m si la 3000 m  juniori III) ,David Cîrlig( loc II la 1500 m juniori II) și Mihaela Ioani(loc II la 1500 m  și la  800 m feminin)  au urcat pe podiumul de premiere.

Junioara  Georgiana Timu ( antrenor prof. Nicolae Alexe) a dominat probele de triplusalt (loc I cu o săritură care a măsurat  12m și 24 cm) și cea de lungime (loc I cu 5m și 75 cm) iar din grupa pregătită de prof. Mihai Luca, sportivii  Eliza Enache ( loc III la inălțime cu 1m și 58 cm la juniori II) și Rares Maier( loc I la triplusalt cu  14.13 m  și loc  II la lungime  cu 6.35 m) au încheiat anul cu rezultate  notabile.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *