Sportivii de la LPS Cetate Deva –medaliați la Cupa de Iarnă 1
Atletism

Sportivii de la LPS Cetate Deva –medaliați la Cupa de Iarnă

În sala de atletism din cadrul Complexul Lia Manoliu din București , s-au desfășurat  la finalul săptămânii trecute întrecerile  ultimei competiții din actualul sezon. Cupa de iarnă a reunit la start sportivi de la toate categoriile, de la seniori până la juniorii de la categoria a III-a, rezultatele pentru sportivii deveni fiind remarcabile.

Tânăra atletă Eva Alzner legitimată la LPS Cetate Deva, unde este pregătită de prof. Cornelia Juratoni a câștigat proba de săritură în înălțime cu o săritură care a măsurat 1 m și 68 cm , ea stabilind astfel și un record personal în acest sezon, la întrecerile de la București mai adăugând la palmaresuș său și o medalie de argint la  60 m plat.

Raul Manuel Dan , component al lotului national de juniori I , s-a impus fără probleme în probele de 1500 m  și 3000 m , iar  mai tinerii săi colegi Eric Rus (loc II la 1500 m si la 3000 m  juniori III) ,David Cîrlig( loc II la 1500 m juniori II) și Mihaela Ioani(loc II la 1500 m  și la  800 m feminin)  au urcat pe podiumul de premiere.

Junioara  Georgiana Timu ( antrenor prof. Nicolae Alexe) a dominat probele de triplusalt (loc I cu o săritură care a măsurat  12m și 24 cm) și cea de lungime (loc I cu 5m și 75 cm) iar din grupa pregătită de prof. Mihai Luca, sportivii  Eliza Enache ( loc III la inălțime cu 1m și 58 cm la juniori II) și Rares Maier( loc I la triplusalt cu  14.13 m  și loc  II la lungime  cu 6.35 m) au încheiat anul cu rezultate  notabile.

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.