Meci foarte important pentru Autobergamo Deva 1
Futsal

Meci foarte important pentru Autobergamo Deva

După nouă etape din sezonul regulat al Ligii I de futsal, Autobergamo Deva, cuu 11 puncte, se află pe locul al treilea, care îi permite accederea în play-off, acolo unde se vor califica primele patru clasate.

În etapa a zecea, Autobergamo va întâlni, astăzi, 26 noiembrie a.c,  într-in joc cvasidecisiv pentru calificarea în play-off, pe Informatica Timișoara, care are 10 puncte, un succes al devenilor însemnând, într-o proporție covârșitoare, asigurarea unei clasări în primii patru.

Runda mai programează un joc cu implicații pentru play-off, cel dintre FK Odorheiu Secuiesc, cu 6 puncte, și Dunărea Călărași, cu 10 puncte, un eventual rezultat pozitiv al harghitenilor ajutându-i pe cei de la Autobergamo. Tot în etapa a zecea se vor întâlni, în derby-ul campionatului, Imperial Wet Miercurea Ciuc și United Galați, ocupantele primelor două locuri. Meciul dintre Autobergamo și Informatica Timișoara se va disputa cum spuneam,  marți, 26 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva.

În altă ordine de idei, în Campionatul Național de juniori Autobergamo a câștigat, cu 10-5, „deplasarea” de la concitadina ACS West și este ca și calificată în faza următoare a competiției, lucru ce stă și la îndemâna celeilalte formații din Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *