AS Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0 – 0 1
Fotbal

AS Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0 – 0

Încă un punct adus din deplasare de Cetate

Cu egalul fără goluri de la Becicherecu Mic, LPS Cetate a ajuns la un total de zece puncte aduse din cele opt deplasări avute în turul de campionat. Gruparea deveană reprezintă un paradox în acest sezon, fiind una dintre cele mai eficiente echipe „afară”, dar având cel mai slab punctaj pe teren propriu din seria a patra. Aceeaşi discrepanţă se înregistrează între randamentul atacului, ultimul din campionat, şi cel al apărării, aflată la nivelul echipelor echipelor din fruntea clasamentului cu toate improvizaţiile la care antrenorul a fost silit să recurgă pe parcurs.

Ştefan Nanu: „A fost şi acum aceeaşi regie ca şi la meciul cu Crişul şi la altele dinainte: ne creem foarte multe ocazii, dar nu o băgăm în poartă. Ratăm în continuare incredibil, situaţii de singur cu portarul sau de pe linia porţii. Ne lipseşte ultima execuţie, nu avem în atac acel număr 9 atât de necesar. Ne-am creat destule ocazii, Bîrzan a avut două şuturi foarte bune scoase de portar, Lupu a avut şi el trei ocazii, la una dintre ele nu a ajuns la un balon de pe linia porţii, a fost şi un şut din 16 metri care a trecut la o palmă de bară… Sigur, îmi doream cele trei puncte, dar până la urmă ne mulţumim şi cu unul singur. Este îmbucurător că de patru etape nu pierdem, adunăm puncte. Am dominat jocul de la un cap la altul, în condiţiile în care am întâlnit o echipă harnică, Fortuna, cu jucători de calitate. Am jucat cu Roncea vârf de atac, cu Voineag – fost ultima oară la Daco-Getica, pe care l-am legitimat în ultimele zile – folosit fundaş dreapta, Cocan mijlocaş central deşi nu e postul lui, pentru că am fost nevoit să fac iarăşi nişte improvizaţii. Şi la meciul următor, cel de acasă cu Pecica, vom avea probleme de efectiv. Iana a făcut un meci foarte bun la Becicherecu, dar avea un galben şi l-am înlocuit după minutul 70 cu Marton, care a luat roşu direct după cinci minute. Iana va sta în etapa viitoare, Ţoiu este şi el suspendat, iar Jude este în continuare accidentat. Am mai spus-o, din iarnă vom aduce şapte – opt jucători cu experienţă, suntem în discuţii cu ei, veţi vedea o cu totul altă faţă a echipei.”

 

AS Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0 – 0

 

Cetate: Manea – Voineag, Radak, Bogdanovici, Doboş – Cocan, Ţoiu, Bîrzan (min. 90+3 Preda) – Iana (min. 75 Marton, eliminat min. 80), Roncea (min. 80 Chivu), Lupu. Antrenor Ştefan Nanu

Arbitri: Tudor Jurca – Cristian Căşuţ, Alina Mihoc (toţi din Arad)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *