Sportivele de la SCM Deva pe podium la Campionatele Naționale U 23 1
Judo

Sportivele de la SCM Deva pe podium la Campionatele Naționale U 23

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul de săptămână întrecerilei finalei pe țară la judo  echipe  U 23, competiție la care sportivele de la Centrul  național feminin  care se află cantonat la Deva, s-au afirmat din nou.

           Echipa  SCM Deva  alcătuită din :  Anne Marie Brebinariu, Paraschiva Șincari , Olga Severin, Andreea Stan , Cristina Sârbuleț și Alina Jorovlea ,a câștigat medalia de aur la această ediție iar cea de a doua echipă a clubului devean în formula : Ana Melnic ,Vasilica Bodea , Bianca Marton , Cătălina Topală , Reia Gardos, Simona Galfi și Bianca  Prodan , s-a clasat pe locul al treilea și a  cucerit medalia de bronz.

          În proba de ne-waza, sportivele de la SCM deva au urcat pe podiumul de premiere și la individual. Astfel  Cristina Sîrbuleț  s-a situat pe locul I și a câștigat meritat o medalie de aur, Bianca Prodan Bianca  a câștigat o medalie de argint , Alina Jorovlea și Cătălina Topală  au urcat pe podiumul de premiere cucerind fiecare câte o medalie de bronz Vasilica Bodea a încheiat competiția  pe locul V.

        Staff-ul  tehnic care pregătește aceste sportive și care are un merit deosebit pentru obținerea acestor rezultate este alcătuit din  Mugurel Ciușcă-coordonator, Ramona Enache, Mihaela Tipa, Dumitrita Irina Rus, Doru Bucataru și Dan Viorel Gârbovan , toate sportivele  fiind eleve la LPS Cetate Deva

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *