Sportivele de la SCM Deva pe podium la Campionatele Naționale U 23 1
Judo

Sportivele de la SCM Deva pe podium la Campionatele Naționale U 23

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul de săptămână întrecerilei finalei pe țară la judo  echipe  U 23, competiție la care sportivele de la Centrul  național feminin  care se află cantonat la Deva, s-au afirmat din nou.

           Echipa  SCM Deva  alcătuită din :  Anne Marie Brebinariu, Paraschiva Șincari , Olga Severin, Andreea Stan , Cristina Sârbuleț și Alina Jorovlea ,a câștigat medalia de aur la această ediție iar cea de a doua echipă a clubului devean în formula : Ana Melnic ,Vasilica Bodea , Bianca Marton , Cătălina Topală , Reia Gardos, Simona Galfi și Bianca  Prodan , s-a clasat pe locul al treilea și a  cucerit medalia de bronz.

          În proba de ne-waza, sportivele de la SCM deva au urcat pe podiumul de premiere și la individual. Astfel  Cristina Sîrbuleț  s-a situat pe locul I și a câștigat meritat o medalie de aur, Bianca Prodan Bianca  a câștigat o medalie de argint , Alina Jorovlea și Cătălina Topală  au urcat pe podiumul de premiere cucerind fiecare câte o medalie de bronz Vasilica Bodea a încheiat competiția  pe locul V.

        Staff-ul  tehnic care pregătește aceste sportive și care are un merit deosebit pentru obținerea acestor rezultate este alcătuit din  Mugurel Ciușcă-coordonator, Ramona Enache, Mihaela Tipa, Dumitrita Irina Rus, Doru Bucataru și Dan Viorel Gârbovan , toate sportivele  fiind eleve la LPS Cetate Deva

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *