Fotbal Liga a V-a Schimbare de lider - Campioana revine pe primul loc 1
Fotbal

Fotbal Liga a V-a Schimbare de lider – Campioana revine pe primul loc

Etapa desfășurată duminică  a fost una extrem de interesantă, iar în urma rezultatelor înregistrate s-a schimbat din nou liderul cdin clasament. Derby-ul etapei a programat jocul dintre echipa aflată în fruntea clasamentului înaintea etapei, Retezatul Țara Hațegului care a întlnit pe teren propriu pe  AS Sântămîria Orlea,echipă care se afla pe locul trei în clasament.

Jocul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au deschis scorul în prima repriză, prin Flavius Lăcătuș (min. 23), iar oaspeții au egalat pe final de meci, prin reușita lui Vasile Băicoană (min. 87).Rezultatul de egalitate înregistrat nu a avantajat niciuna dintre combatante ,deoarece de acest rezultat a proofitat  Măgura Pui, campioana en titre a județului.

Echipa din Pui a câștigat la scor partida  pe care a avut-o acasă în compania celor de la Aurul Certej pe care i-au învins  cu 5-0, golurile învingătorilor fiind marcate de Cornel Fegher (min. 23), Dănuț Sălășan (min. 40), Cristian Mailat, cu o „dublă” (min. 53 și 63) și Daniel Albu (min. 77), într-un meci în care echipa vizitatoare nu a avut niciun jucător de rezervă.

După această etapă Măgura Pui revine  pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de Retezatul Țara Hațegului, cu 20 de puncte și AS Sântămăria Orlea, cu un total de 19 puncte, toate cele trei echipe având câte nouă meciuri disputate.

Foarte aproape de podium este acum Agrocompany Băcia( a patra clasată) cu un total de 19 puncte dar golaveraj  mai mic deși duminică echipa din Băcia a câștigat, cu 3-1, în deplasare  pe terenul celor de la Metalul Crișcior. Meciul a fost disputat, cu egalitate  la pauză, golurile fiind înscrise în repriza secundă, oaspeții prin Paul Apati (min. 61 și min.70) și Remus Stoica(min.90) iar gazdele au redus din handicap prin rezerva Eusebiu Roșu (min. 79).

Iată rezultatele etapei:
AS Universitatea Petroşani  a stat
CS Comunal Ilia – AS Zarandu Crişcior 0 – 2 (0-2)
AS Ponorul Vaţa – AS Sargeţia Bretea Română 1 – 3 (1-1)
AS Victoria Dobra – AS Unirea General Berthelot 0 – 6 (0-2)
AS Măgura Pui 2010 – AS Aurul Certej 5 – 0 (2-0)
AS Metalul Crişcior Brad – ACS Agrocompany Băcia 1 – 3 (0-0)
AS Retezatul ,,Țara Hațegului” – AS Sântămăria Orlea  1 – 1 (1-0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *