Campionatului naţional de popice pentru seniori la Hunedoara 1
Popice

Campionatului naţional de popice pentru seniori la Hunedoara

Federaţia Română de Popice şi-a dat acceptul ca la Hunedoara, clubul gazdă, CS Siderurgica, să organizeze  ediția din acest an a Campionatului naţional de popice pentru seniori . Mai mult, clubul hunedorean a primit și acceptul ca să evolueze cu sportivi juniori, mai tineri, și astfel a avut opt sportivi în competiţie, trei băieţi şi cinci fete.

A fost o ediție reușită  pentru clubul hunedorean, deoarece tinerii care au  evoluat pe pistele de concurs șia-u demonstrat încă odată  pasiunea și talentul pentru această disciplină sportivă.Coordonați foarte bine de către antrenorul Mănel Manea, hunedorenii au făcut istorie la această ediție.

În proba de tandem feminin  formația  clubului alcătuită din Noemi Budoi și Cărăminariu  a cucerit medalia de aur într-o  competiție foarte spectaculoasă în care podiumul a fost completat de o altă echipă  de la Siderurgica,  alcătuită din Eva Kali și  Ana Corduneanu, clasate pe locul III  și care si-au trecut in palmares o medalie de bronz.

Supriza a venit însă de la finala probei de tandem mixt acolo unde, conform tragerii la sorți, antrenorul Mănel Manea  avut-o drept parteneră pe  eleva sa, Noemi Budoi , la finalul întrecerii cei doi clasându-se  pe primul loc, cucerind o medalie de aur, deosebit de prețioasă, în fața perechii care a reprezentat cluburile reunite CFR Cluj Napoca- Rapid Bucuresti.Cetate învinge Gloria şi rămâne în cărţi pentru evitarea retrogradării

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *