Autobergamo rămâne pe loc de play-off în Liga 1 de futsal 1
Futsal

Autobergamo rămâne pe loc de play-off în Liga 1 de futsal

În Liga 1 de futsal s-au desfășurat meciurile etapei a opta, prima a returului sezonului regulat.Din cauza numărului impar de echipe înscrise în campionat, respectiv șapte, în fiecare etapă o echipă stă, în runda a opta fiind rândul celor de la Autobergamo Deva.

Chiar dacă au stat, devenii, care au 8 puncte din șase jocuri, toate celelalte adversare având câte șapte meciuri disputate, se mențin pe poziția a patra clasamentului, ultima care duce în play-off. Urmăritoarele celor de la Autobergamo, Informatica Timișoara și FK Odorheiu Secuiesc, echipele de locurile cinci și șase, au obținut rezultate diferite. Astfel timișorenii, sunt pe cinci și au 7 puncte, fiind penalizați cu două de către Federație, au pierdut, clar, cu 8-0, pe trenul celei de-a doua clasate, United Galați (16 puncte), echipă care, cu două runde înainte, a remizat, norocos, la Deva, scor 4-4. Cei de la Odorhei, care au acumulat 6 puncte, au câștigat, conform așteptărilor, cu 12-1, partida de acasă cu ultima clasată, Clujana Cluj, singura formație fără puncte câștigate în campionat.

În fine, echipa din fața Devei, Dunărea Călărași, a rămas cu 10 puncte după ce a pierdut, cu 5-2, pe trenul liderului cu puncaj maxim (21), Imperial Wet Miercurea Ciuc. Etapa viitoare, duminică, 17 noiembrie, de la ora 15.00, Autobergamo va juca, în deplasare, la Cluj, dar devenii sunt mari favoriți și au toate șansele de a rămâne pe poziție de play-off. Mai mult, o victorie la Cluj, coroborată cu un posibilsucces al Galațiului la Călărași, luni, 18 noiembrie, de la ora 18.00, ar duce pe Autobergamo chiar pe locul al treilea. Tot luni, și de la aceeași oră 18.00, se va disputa și meciul dintre Timișoara și Odorhei, un egal fiind în avantajul devenilor.

Sâmbătă se va relua și  întrecerea din  Liga 2 de futsal. În seria a II-a, în etapa șaptea, de la ora 16.00, ACS West Deva, a doua clasată,  va juca în deplasare, la echipa de pe locul al treilea, Kereszthegy Remetea, ambele formații având câte 12 puncte, fiind despărțite de golaveraj, +22, respectiv +11. În aceeași zi și de la aceeași oră se vor întâlni ultimele două clasate, Junior Corund, cu un punct, și CSM Târgu Mureș, cu zero, dar echipa oaspete a fost penalizată de Federație cu 6 puncte. În ultimul meci al rundei, marți, 19 noiembrie, de la ora 18.30, liderul cu puncatj maxim al seriei, 18, KSE Târgu Secuiesc, va juca acasă cu patra clasată, Inter Gheorgheni, care are 4 puncte.

Raluca Cetean

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *